Ruach Training & Coaching | info@ruach.nl
Ruach Training & Coaching

 Integratieve Coaching,Trauma coaching, Brainspotting, IEMT,  Mindfulness, Resonantie Methode, Mindfulness, DISC, Teamcoaching, Loopbaancoaching, Intervisie, Hypnotherapie.

 

 

 

 

 Oprichter en Spil van Ruach

 


 

Lily Rietjens  (1958)                        

                      

 

Sinds 1990 begeleidt ze teams en individuen in veranderingsprocessen.

 

Naast diverse opleidingen in de gezondheidszorg in binnen en buitenland is ze onder andere opgeleid in Gestalt therapie, Psychosynthese, NLP, Verandermanagement, Systemisch werk, Mindfulness, BOCAM Therapie (Chinese geneeswijzen), ACT (Acceptatie Commitment Training), Buteyko Ademhaling Methode, Compassionate Focused Living, Meergenerationele PsychoTraumatologie en Intrapsychische Resonantie Methode,

Ik-grensbewustzijn, Brainspotting, Hypnotherapie, EMDR-Flash, IEMT ( Integral Eye Movement Therapie), EFT ( Emotional Focus Therapie), Psych-K, Social Panorama, Mental Space Psychology

 

Inzichten en opleidingen vanuit Oosterse tradities en (Westerse) Neuro Psychologie combineert ze met datgene wat individuen en teams in het concrete dagdagelijkse bezighoudt.

Ze is in staat anderen te inspireren, draagt vuur over op de anderen en doet dit op een heel eigen wijze, met hart en ziel.

 

Uitgangspunt:

vanuit verschillende invalshoeken faciliteert ze het ontwikkelings- en bewustwordingsproces van individuen en groepen waardoor ze een optimale performance neer kunnen zetten.

Ze brengt verdieping aan waardoor men contact kan maken met de eigen authenciteit. Hierdoor worden nieuwe deuren geopend zodat onbewuste processen bewust worden en beperkingen mogelijkheden worden. Vanuit deze inzichten en ontdekkingen leert ze haar klanten bestuurskracht te geven aan dat wat ze oorspronkelijk zijn en willen doen. Dit alles vanuit respect voor de eigen weg en het eigen ritme, steeds in relatie met hun omgeving. En het hier en nu als ijkpunt.

 

 Haar werkwijze kenmerkt zich door:

enthousiasme, passie, betrokkenheid, afstemming, humor, respect en eenvoud

 

 

 

Neem gerust contact op voor verdere informatie

telefoon:  0646298715

 

 Aangesloten bij:

  ACBS : Association for Contextual Behavioral Science

  ACBS BeNE :  Association for Contextual Behavioral Science België en Nederland 

  The Association for IEMT Practitioners

  Coachregister NFG :  Nederlandse Federatie Gezondheidszorg nr. 8719

  Wkkgz via NFG

 

KvK: 09109405

BTW-id-NL001239767B80