Ruach Training & Coaching | info@ruach.nl
Ruach Training & Coaching

 Integratieve Coaching, Mindfulness, Resonantie Methode, DISC, Teamcoaching, Intervisie, Hypnotherapie, Brainspotting, IEMT.

 

 

 

In een coachingstraject worden verborgen en potentiële kwaliteiten zichtbaar en vrijgemaakt, die vervolgens ingezet kunnen worden om prestaties, vitaliteit en zingeving te bevorderen. 

 

"Coaching is te vergelijken met een wandeling, die plotseling een bijzonder uitzicht geeft op iets dat er altijd al was, maar niet werd opgemerkt".

 

 

In de coaching maak ik o.a. gebruik van systemische interventies.

Kijken naar Familie – en of Organisatiesystemen geeft veel inzicht en verheldering.

Deze manier van kijken heeft oog voor de grotere context, het hele systeem waartoe we behoren en iedereen die daarbij hoort.

Vooral diegene die buiten beeld is geraakt en daardoor niet gezien is of gezien wordt.

 

Schaduwen uit ons verleden kunnen invloed hebben op onze gevoelens, onze gedachten en ons gedrag. Vanuit ons familiesysteem worden we in het hier en nu beïnvloed. Onbewuste identificatie met leden uit ons familiesysteem of met collectieve velden waarmee we verbonden zijn, kan onze innerlijke blikrichting bepalen. Waardoor we onbewust door de ogen van het verleden naar het nu kijken. We zijn dan niet vrij.

Wanneer we de schaduwen van het verleden in het licht plaatsen, ze erkennen, ze zien, worden we weer vrij.

 

Systemische interventies en mogelijk een 'opstelling' van het systeem brengen de systeemdynamiek in het licht. Door hiermee te werken verkrijgt men inzicht en verlichting waardoor men opnieuw met de eigen ogen kan kijken. Veranderingsprocessen worden hiermee gemakkelijker.

 

In de coaching integreer ik mijn expertise, dit zijn diverse tools. Steeds afgestemd op de vraag en op dat wat nodig is.


 

   Wie het verleden niet eert

   verliest de toekomst,

   wie zijn wortels vernietigt

   kan niet groeien.

                                                                       

                                       Hundertwasser